Beschikbaar 24/7 | Bel ons 0032 (0) 474101014
DB Diving > Services

1. Piping onder water

A) Leidingen lassen onder water

Leidingen onder- of boven water lassen maakt een groot verschil uit. Het materiaal moet tegen het zoute of zoete water opgewassen zijn.

B) Constructiebuizen zonder lekken

Onze equipe duikt het water in om lekken in olie- en gasleidingen op te sporen en te dichten. Ze weten welke materialen er het best gebruikt worden en zijn enorm technisch onderlegd in deze materie.

DB Diving gebruikt hydraulica (oliedruk) of pneumatica (perslucht) om te lassen. Onze professionele duikteams kennen de lastechnieken door en door. We duiken naar het probleem, analyseren het en lossen het op.

 

Een lasser nodig die onder water werkt?

Contacteer DB Diving.

 

 

2. Lassen aan schepen

A) Boten en baggerschepen herstellen

Je hebt er baat bij als je schip regelmatig onderhoud krijgt. Boten komen de hele tijd in contact met water en kampen met allerlei weersomstandigheden. Propellers of schroeven van (cruise)schepen krijgen al snel te kampen met allerlei vuil. Dat maakt het schip trager. Regelmatig onderhoud kan je veel economisch leed besparen.

B) Herstellingswerken aan boten

Zit de propeller vast en moet die vrijgemaakt worden?

Zit er roest aan je boot?

Kamp je met een lek of mechanisch defect aan boord van je schip?

Reken op DB Diving als het gaat om las- en herstellingswerken voor baggerbedrijven, cruiseschepen of andere boten. DB Diving heeft jarenlange ervaring in deze materie.

 

Een lasser nodig die schepen herstelt?

Schakel DB Diving in.

 

 

3. Mechanisch onderhoud onder water

A) Sluizen vrijmaken en onderhouden

De onderstroom in rivieren en kanalen voert hout, modder, zand en vuil mee. Dat kan sluizen blokkeren of zelfs schade berokkenen.

B) Waterwegen vrijmaken

Een sluis of ander onderwatermechanisme krijgt het hard te verduren. Een check-up kan grote schade vaak voorkomen. Controleer rollementen onder water af en toe en laat scharnieren vervangen of slijtplaten nakijken.

DB Diving vervangt slijtplaten die kapot zijn gegaan door zout, vuil of stenen. Onze equipe maakt geblokkeerde sluizen vrij en lost defecten op. De professionele duikteams zijn speciaal voor deze mechanische werken getraind.

 

Onderhoudswerken onder water nodig?

Contacteer DB Diving.

 

 

4.Boren in betonwanden onder water

A) Onder water slijpen en boren

Onderwaterverlichting vervangen?

Boren in de betonwand aan een sluis?

Of slijpen aan een waterzuiveringstation?

Kapotte tegels vervangen, roosters repareren en andere onderwaterwerken: DB Diving helpt je verder. Slijpen en boren gebeurt via hydraulica (oliedruk) of pneumatica (perslucht).

B) Veilig boren onder water

Boren en slijpen onder water is uiteraard niet hetzelfde als boven water. Een volledig gekeurde uitrusting met duikhelmen is meer dan nodig. Als er stukken beton naar beneden vallen, beschermt het de duiker. Door middel van camera’s kan de duiker die de werken uitvoert op de voet gevolgd worden.

 

 

Samenwerken met een veilig onderwater boorbedrijf?

Schakel DB Diving in.

© 2018 - dbdiving.be. All Rights Reserved | Terms & Conditions   Privacy Policy
Website by Beels.be